Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Heliumballong fødsel - "It`s a …"

Fra kr 155
Incl. VAT
- +
Hva er vel hyggeligere enn en flott heliumballong for å feire at barnet er kommet til verden?! Denne nydelige ballongen er pyntet med artige prikker og et dekorativt bånd hvor man kan velge mellom teksten "It`s a girl" eller "It`s a boy"! Enten man velger en blå eller rosa ballong, er dette en flott oppmerksomhet til den store dagen. Ballongen måler cirka 46 cm i høyden og kommer ferdigfylt med heliumgass, slik at den svever rett ut av pakken når den åpnes! Den morsomme heliumballongen varer mellom 1-2 uker, og bør oppholdes i romtemperatur da ballongen og gassen trekker seg sammen under kjølige forhold. Sørg også for at ballongen festes med snoren når den befinner seg under åpen himmel, og at den ikke kommer i kontakt med høyspentledninger eller andre strømkilder. En super-morsom gaveidé til de stolte foreldrene og deres nyfødte baby!

Beskrivelse

Den søte bamsen venter tålmodig på at det lille barnet skal fødes, klar til å overrekke denne skjønne heliumballongen for å feire den nye verdensborgeren! Velg mellom en nydelig, rosa ballong til jenta, eller en skjønn og blå ballong til gutten!

Detaljinformasjon

Heliumballong fødsel - "It`s a …"

  • Rund folieballong med et bånd med teksten "It`s a …" en bamse og prikker
  • Leveres med heliumgass og snor
  • Ballongens høyde er cirka 46 cm
  • Velg mellom blå eller rosa farge
  • Materiale: Metallfolie, heliumgass
  • Holdbarhet: Ifølge produsenten varer ballongen mellom 1-2 uker, men kan miste fylde. Sørg for holde ballongen i romtemperatur da gassen trekker seg sammen under kalde forhold
  • Sørg for å sikre ballongen utendørs, og hold den unna høyspentledninger og andre strømkilder

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-04-22T20:43:48+00:00