Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Heliumballong fotball - "Party Zone"

kr 209
Incl. VAT
- +
En flott heliumballong formet som en amerikansk fotball - og som bærer teksten "Party Zone"! Her har man den perfekte dekorasjonen til den store fotball-festen, eller kanskje til når de amerikanske vennene dine kommer på besøk. Ballongen måler 74 centimeter i høyden, og er laget av metallfolie i brun og hvit! Ballongen er så detaljert at man skulle tro det er en ekte amerikansk fotball som svever over hodene på gjestene. En fantastisk gaveidé til fotball-festen! Heliumballongen holder i cirka 1-2 uker, men kan ifølge produsenten miste litt av fylden etterhvert. Det er viktig å holde ballongen i romtemperatur, da kalde og kjølige omgivelser gjør at gassen og ballongen trekker seg sammen. Husk også at ballongen må sikres når man har den utendørs, slik at den ikke slippes under åpen himmel eller kommer i kontakt med høyspentledninger eller andre strømkilder!

eller

Beskrivelse

Denne folieballongen passer perfekt som dekorasjon på USA-festen! Et passende tilbehør til for eksempel Super Bowl-festen, eller andre sportslige begivenheter der man ønsker å pynte litt ekstra.

Detaljinformasjon

Heliumballong fotball - "Party Zone"

  • Folieballong formet som en amerikansk fotball og med teksten "Party Zone"
  • Leveres med heliumgass og snor
  • Ballongens høyde: cirka 74 cm
  • Farge: Brun, hvit
  • Materiale: Metallfolie, heliumgass
  • Holdbarhet: Ifølge produsenten varer ballongen mellom 1-2 uker, men kan miste litt av sin fylde. Sørg for at ballongen holdes i romtemperatur, da kalde omgivelser gjør at gassen trekker seg sammen
  • Merk: Ikke slipp ballongen under åpen himmel, og hold den unna høyspentledninger og andre strømkilder

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-07-17T19:19:11+00:00