Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Heliumballong - "Halloween Edderkoppnett"

kr 155
Incl. VAT
- +
Halloween er tiden for skumle kostymer og og ekle dekorasjoner, og hva passer vel bedre enn en heliumballong med edderkoppnett som vertinnegave på Halloween-festen? Den runde folieballongen er dekket av ekkelt edderkoppnett, og sørger for en skikkelig guffen stemning! Ballongen har en høyde på cirka 46 centimeter og leveres med heliumgass og snor slik at den kan festes hvor som helst. En flott gaveidé til årets ekleste dag, og en gave som varer opptil 2 uker! En ballong som vil glede (og skremme) både store og små! Sørg for å holde ballongen godt sikret om den oppbevares utendørs, og husk at ballongen og gassen trekker seg sammen i kjølige og kalde omgivelser. Den bør derfor oppbevares i romtemperatur slik at den holder formen lenger. Sørg også for at ballongen ikke kommer i kontakt med høyspentledninger eller andre strømkilder.

eller

Beskrivelse

Det er de færreste som liker å ha edderkoppnett i huset sitt, men på Halloween er det en nødvendighet for å skape den riktige atmosfæren. Denne heliumballongen passer derfor perfekt til denne "ekle" feiringen - omgitt av andre skremmende ting som zombies og spøkelser. Ta den med på Halloween-festen for å skape en skikkelig ekkel stemning!

Detaljinformasjon

Heliumballong - "Halloween Edderkoppnett"

  • Rund folieballong med edderkoppnett
  • Trykk på begge sider samt teksten: "Happy Halloween"
  • Leveres med heliumgass og snor
  • Ballongens høyde er cirka 46 cm
  • Farge: Svart (for det meste)
  • Materiale: Metallfolie, heliumgass
  • Holdbarhet: Ifølge produsenten varer ballongen i cirka 1-2 uker, men kan miste litt av formen etterhvert. Sørg for å holde ballongen i romtemperatur da heliumgass trekker seg sammen i kulden. Sørg også for at ballongen ikke mistes under åpen himmel, og hold den unna høyspentledninger og andre strømkilder

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-08-20T12:38:02+00:00