Trenger du hjelp?

Heliumballong - "Happy Birthday-fest"

kr 155
Incl. VAT
- +
En festlig bursdagshilsen formet som en fargerik heliumballong! Denne morsomme ballongen er helt rund og dekket av dekorative motiver og teksten "Happy Birthday"! En sjarmerende oppmerksomhet til bursdagen og dekorativ pynt på festen. Ballongen måler hele 46 centimeter i diameter og sørger for å bli et artig blikkfang blant gjestene! Den kommer ferdigfylt med heliumgass, og har ifølge produsenten en holdbarhet på mellom 1-2 uker. Bare sørg for å holde den i romtemperatur slik at den ikke trekker seg sammen! Gi bort den dekorative bursdagsballongen til både store og små, og se hvordan øynene deres lyser opp når de ser denne flotte ballongen! Festligere blir det ikke, bare sørg for at den ikke slippes utendørs eller at den kommer i nærheten av høyspentledninger eller andre strømkilder. En flott gaveidé til den som har alt!

eller

Beskrivelse

Grønn, gul, rød og blå. Denne fargerike heliumballongen sørger for et festlig skue med morsomme motiv av bursdagsgaver og party-hatter. Ballongen leveres ferdigfylt med gass, slik at den flyter ut idet man åpner pakken og ønsker bursdagsbarnet hjertelig til lykke med dagen!

Detaljinformasjon

Heliumballong - "Happy Birthday-fest"

  • Rund heliumballong med teksten "Happy Birthday"
  • Leveres med heliumgass og snor
  • Ballongen måler cirka 46 cm
  • Materiale: metallfolie, heliumgass
  • Holdbarhet: Ifølge produsenten varer ballongen mellom 1-2 uker, men kan miste litt av fylden etterhvert
  • Merk: Ballongen og gassen trekker seg sammen under kjølige forhold, så det anbefales at man holder ballongen i romtemperatur
  • Sørg for å feste ballongen utendørs, og hold den unna høyspentledninger og andre strømkilder!

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-09-21T03:19:06+00:00