Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Heliumballong Hjerte "Happy Birthday Princess"

kr 155
Incl. VAT
- +
Enhver prinsesse fortjener en ordentlig bursdagsfeiring, og skal man feire bursdag trenger man selvfølgelig festlige og vakre ballonger! Denne ballongen er helt spesiell og passer perfekt til alle små prinsesser med sin skinnende rosafarge og nydelige dekor. På ballongen finner du alt en liten prinsesse behøver: pyntesko, veske, tryllestav, tiara, diamantring og perlesmykke. Hvis du kjenner en liten prinsesse som snart fyller år, har du her en liten gave som kommer til å spre mye glede! Ballongen er laget av metallfolie og leveres ferdig fylt med helium. Hvis den oppbevares i romtemperatur, kan den faktisk beholde sveveevnen i opptil 2 uker! Gled en liten prinsesse med den perfekte bursdagsgaven i dag, det vil hun garantert sette pris på. Happy Birthday Princess!

eller

Beskrivelse

Har du en liten prinsesse i livet ditt som du ønsker å gi litt ekstra oppmerksomhet til når hun fyller år? Da har du kommet til rett sted! Den heliumfylte hjerteballongen ”Happy Birthday Princess” er virkelig alle små jenters drøm: rosa, glinsende og dekorert med alt det en liten prinsesse behøver! Med denne ballongen får du et lite hjerte til å slå enda raskere!

Detaljinformasjon

Heliumballong Hjerte "Happy Birthday Princess"

  • hjerteformet heliumballong med "Happy Birthday Princess" trykt på begge sider
  • levering inklusive heliumballong og snøre
  • ballonghøyde: ca. 45 cm
  • materiale: metallfolie, heliumgassfyll
  • levetid: ifølge produsenten holder sveveevnen 1-2 uker, selv om ballongen kan miste volum underveis
  • merk: ved kalde, ev. kjølige romforhold trekker gassen og ballongen seg sammen. For optialt volum anbefaler vi derfor minimum romtemperatur
  • ikke slipp ballongen ute i det fri
  • hold folieballongen unna høyspentledninger og andre elektriske kilder

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-08-20T12:11:01+00:00