Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Heliumballong - "Høne"

kr 209
Incl. VAT
- +
En morsom gaveidé til alle som liker høner og kyllinger! Nå kan man gi bort en heliumballong formet som en høne, som svever like over bakken og forestiller en vandrende høne på leting etter mat. Ballongen måler cirka 55 centimeter i høyden og blir en super-morsom gave til enten bursdagen eller andre festlige anledninger der man ønsker å dekorere litt ekstra. Laget av metallfolie og heliumgass og holder formen mellom 1-2 uker, så lenge den oppbevares i romtemperatur (heliumgass trekker seg sammen ved kalde temperaturer)Sørg for at festen pyntes på skikkelig vis med denne morsomme høna - eller gi den som bursdagsgave til den som bedriver hønse-oppdrett! En artig gaveidé som varer lenger enn den tradisjonelle blomsterbuketten!

eller

Beskrivelse

"Klukk, klukk, klukk!" sa høna på haugen. Men denne høna sitter verken på haugen eller noen andre steder. Den svever nemlig rundt i rommet som et luftig kjæledyr - og blir en morsom dekorasjon enten som en overraskelse til bursdagen eller til andre artige anledninger!

Detaljinformasjon

Heliumballong - "Høne"

  • Folieballong formet som en kylling som svever like over bakken
  • Leveres med heliumgass og snor
  • Farge: Rød, gul
  • Ballongens høyde er på cirka 55 cm
  • Materiale: Metallfolie, heliumgass
  • Holdbarhet: Ifølge produsenten varer ballongen mellom 1-2 uker, men den kan miste litt fylde. Hold ballongen i romtemperatur da heliumgassen trekker seg sammen under kjølige forhold
  • Merk: Sørg for at ballongen sikres under åpen himmel, og holdes borte fra høyspentledninger og andre strømkilder

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-08-25T09:22:13+00:00