Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Heliumballong - "Katt"

kr 209
Incl. VAT
- +
Nå kan du gi bort en heliumballong formet som en søt, liten katt - og som svever like over bakken, slik at det ser ut som den går bortover veien! En kjempeartig gaveidé som passer til mange slags anledninger, deriblant bursdagen til katteelskeren som aldri får nok av katter. Ballongen måler cirka 60 centimeter i lengden, og kommer ferdigfylt med heliumgass, slik at det bare er å ta den ut av pakken og se den "vandre" bortover. Ifølge produsenten varer ballongen mellom 1-2 uker, men kan miste litt fylde etterhvert. Det er derfor viktig at man oppbevarer ballongen i romtemperatur, da kjølige omgivelser kan medføre at gassen og ballongen trekker seg sammen! Overrask store og små dyreelskere med denne morsomme heliumballongen, som garantert vil falle i smak! Bare husk å holde den unna høyspentledninger og andre strømkilder, og sørg for at den ikke slippes under åpen himmel. Ballongen leveres med egen snor, slik at den kan festes på enkelt vis. En supersøt gaveidé som passer til alle slags anledninger!

eller

Beskrivelse

En flott heliumballong til alle katteelskere som ikke får nok av dette skjønne kjæledyret! Passer perfekt til bursdagen eller temafesten der alle skal kle seg ut som sitt favorittdyr - eller for å gratulerer kompisen som har fått seg en ny katt!

Detaljinformasjon

Heliumballong - "Katt"

  • Folieballong formet som en katt, som svever like over bakken
  • Leveres med heliumgass og snor
  • Farge: Flerfarget
  • Ballongens lengde: cirka 60 centimeter
  • Materiale: Metallfolie, heliumgass
  • Holdbarhet: Ifølge produsenten varer ballongen mellom 1-2 uker, men kan miste litt av sin fylde
  • Merk: Ballongen trekker seg sammen i kjølige og kalde omgivelser, og det anbefales at man oppholder ballongen i romtemperatur. Sørg også for at ballongen ikke slippes under åpen himmel, eller kommer i kontakt med høyspentledninger eller andre strømkilder

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-07-23T16:18:37+00:00