Trenger du hjelp?

Heliumballong – "Love you forever"

kr 195
Incl. VAT
- +
Her er ballongen som trengs når man skal erklære sin kjærlighet! En stor og hjerteformet heliumballong med mange romantiske hjerter, og teksten "I love you today, tomorrow and forever". Ballongen er laget av foilmetall og leveres ferdigfylt med heliumgass. Laget i rødt og hvitt, og med en høyde på 46 centimeter, er dette en flott gave til kjæresten eller kona. Den lekre ballongen passer særlig godt til romantiske anledninger, som bryllupsdag eller Valentiner-dagen. Sørg for å holde ballongen i romtemperatur da ballongen og gassen trekker seg sammen i kalde omgivelser. Sørg også for at den ikke mistes under åpen himmel, og at den kommer i kontakt med høyspentledninger eller andre strømkilder. En superartig oppmerksomhet til den du elsker, og som garantert vil bli satt stor pris på!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Når kjærligheten vokser seg stor, trenger den vinger å fly med! Vis hvor mye du elsker din kjære, med denne høytflyvende heliumballongen som virkelig viser hva du føler. Formet som et stort og romantisk hjerte, er dette den perfekte måten å erklære sin kjærlighet på!

Detaljinformasjon

Heliumballong – "Love you forever"

  • Hjerteformet heliumballong i foilmetall med mange hjerter og teksten "I love you today, tomorrow and forever"
  • Leveres med heliumgass og snor
  • Ballongens høyde cirka 46 cm
  • Farge: rød, hvit
  • Materiale: metallfoil, heliumgass
  • Holdbarhet: Ifølge produsenten varer ballongen mellom 1–2 uker, men kan miste litt fylde
  • Merk: Hold ballongen i romtemperatur da den kan trekke seg sammen i kjølige omgivelser. Unngå at ballongen mistes under åpen himmel, og hold den unna høyspentledninger og andre strømkilder

Produktomtaler

Write a review
2020-05-29T18:10:20+00:00