Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Heliumballong med tekst - "Gullhjerte"

kr 429
Incl. VAT
- +
Hvis man ikke har råd til å kjøpe ekte gull til den store dagen, er dette en kjempegod erstatning! Dette er en hjerteformet og gullfarget heliumballong som bringer mottageren en helt spesiell beskjed. Ballongen er ferdigfylt med heliumgass, og det er bare å pakke opp ballongen og se den fly opp i taket. Nå kan du dele dine innerste tanker og følelser på helt fantastisk vis, og ballongen blir en artig dekorasjon som varer i flere uker! Enten man gir ballongen som en personlig gave til kjæresten, eller som en hjertefølt oppmerksomhet til foreldrenes bryllupsdag - er dette en nydelig gaveidé som passer til alle slags anledninger! Send dine hjerteligste gratulasjoner med denne hjerteformede og gullfargede heliumballongen. Ballongen kan trekke seg sammen i kjølige og kalde omgivelser, og det anbefales derfor at den oppbevares i romtemperatur. Sørg også for at ballongen ikke slippes under åpen himmel, eller at den kommer i kontakt med høyspentledninger eller andre strømkilder.

eller

Beskrivelse

Del hjertet ditt på en helt ny måte med heliumballongen "Gullhjerte", hvor du til og med kan legge til din egne, personlige tekst! Denne kule ballongen sørger for å dele dine tanker med de du holder kjære, og er en flott gaveidé til alle slags anledninger!

Detaljinformasjon

Heliumballong med tekst - "Gullhjerte"

  • Leveringsomfang: Hjerteformet heliumballong med egen tekst
  • Gullfarget med metallisk effekt, og leveres med heliumgass og snor
  • Ballongens høyde: Cirka 46 cm
  • Materiale: Metallfolie, heliumgass
  • Holdbarhet: Ifølge produsenten varer ballongen mellom 1-2 uker, selv om den kan miste litt fylde underveis
  • Merk: Ballongen kan trekke seg sammen i kjølige og kalde omgivelser, og det anbefales derfor at man holder ballongen i romtemperatur
  • Hold ballongen unna høyspentledninger og andre strømkilder, og sørg for at den ikke slippes under åpen himmel!

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-08-22T02:00:47+00:00