Trenger du hjelp?

Heliumballong – "Party-pingvin"

kr 209
Incl. VAT
- +
Her er den perfekte ballongen til det stolte bursdagsbarnet! Denne morsomme heliumballongen er formet som en kul pingvin, med solbriller, drink, ballong, partyhatt og med teksten "Chill: It`s your Birthday" skrevet over ballongen. En superartig gaveidé til bursdagsfesten, eller som en morsom dekorasjon av festlokalet. Ballongen er både søt og fargerik, og skaper et lekent uttrykk uansett hvor man fester den. Ballongen holder formen i mellom 1–2 uker, selv om den kan miste litt fylde etterhvert. Sørg også for å holde den i tempererte oppholdsrom da kalde omgivelser gjør at gassen trekker seg sammen. En supersøt bursdagsballong som vil bli satt stor pris på, og som blir et artig tilbehør til feiringen! Passer både til små og store bursdagsbarn!

eller

Beskrivelse

En pingvin. Kult. Solbriller. Også kult. Pingvin med solbriller, ballong og en hatt: Megakult! Gi bort en flott heliumballong på bursdagen, ferdigfylt med gass og som blir en superstilig dekorasjon på bursdagsfesten! En morsom gaveidé til bursdagsbarnet!

Detaljinformasjon

Heliumballong – "Party-pingvin"

  • Folie-ballong formet som en pingvin med solbriller, drink, ballong, partyhatt og teksten "Chill: It`s your Birthday"
  • Leveres med heliumgass og snor
  • Ballongens høyde: cirka 102 cm
  • Materiale: metallfolie, heliumgass
  • Holdbarhet: Ifølge produsenten, holder ballongen mellom 1–2 uker, men kan miste litt fylde
  • Merk: Gassen og ballongen trekker seg sammen i kalde omgivelser, og bør derfor holdes i tempererte rom. Ikke slipp ballongen under åpen himmel
  • Hold ballongene unna høyspentledninger, eller andre strømkilder

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-09-21T10:31:59+00:00