Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Heliumballong - "Pinnsvin"

kr 209
Incl. VAT
- +
Hva er vel en fest uten et pinnsvin svevende rundt under taket? Denne søte heliumballongen er formet som et sjarmerende, brunt pinnsvin med fire små føtter, og blir en flott dekorasjon på festen! Ballongen måler cirka 76 centimeter i høyden, er laget av metallfolie og kommer ferdigfylt med heliumgass og snor. En skikkelig morsom gaveidé til alle dyrevenner som liker tanken på å ha svevende pinnsvin i stua! Ballongen varer mellom 1-2 uker og bør oppholdes i romtemperatur da heliumgassen trekker seg sammen under kjølige forhold. Sørg for å holde heliumballongen sikret om man oppholder den utendørs, slik at den ikke slippes under åpen himmel. Det er også viktig å holde den unna høyspentledninger og andre strømkilder! Denne morsommme ballongen er en flott gaveidé til både store og små, og kan gis bort til alle slags anledninger!

eller

Beskrivelse

Overrask verten eller vertinnen med denne morsomme gaven som virkelig pynter opp på festen! Formet som et pinnsvin og fylt med heliumgass som sørger for at ballongen holder seg i flere uker. En flott dekorasjon som oppfordrer til fest!

Detaljinformasjon

Heliumballong - "Pinnsvin"

  • Folieballong formet som et pinnsvin
  • Leveres med heliumgass og snor
  • Ballongens høyde er cirka 76 cm
  • Farge: Brun
  • Materiale: Metallfolie, heliumgass
  • Holdbarhet: Ifølge produsenten holder ballongen mellom 1-2 uker, men kan miste litt fylde. Sørg derfor for å holde ballongen i romtemperatur da heliumgass trekker seg sammen i kalde omgivelser
  • Merk: Sørg alltid for å sikre ballongen utendørs, og hold den unna høyspentledninger og andre strømkilder

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-07-19T00:56:42+00:00