Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Heliumballong sløyfe - "Happy Birthday"

kr 155
Incl. VAT
- +
En rund og flott heliumballong med rosa sløyfe og tekst som sier "Happy Birthday"! En perfekt gaveidé til bursdagen for både store og små, og som leveres ferdigfylt med heliumgass og snor som gjør det mulig å feste ballongen. Ballongen holder i cirka 1-2 uker og bør oppbevares i romtemperatur for optimal fylde (heliumgass trekker seg sammen i kalde temperaturer). Sørg for at ballongen sikres godt hvis den oppbevares utendørs, og at den ikke slippes under åpen himmel. Det er viktig å holde ballongen unna høyspentledninger og andre strømkilder! Gi bort denne flotte heliumballongen til både familie og venner - og sørg for en skikkelig flott dekorasjon på den store bursdagsfesten. Og hvorfor ikke fylle stua med en mengde ballonger som virkelig sørger for et festlig blikkfang? En herlig gaveidé som garantert vil bli satt stor pris på, og som varer mye lenger enn den tradisjonelle blomsterbuketten!

eller

Beskrivelse

En gavepakke med en stor rosa sløyfe! Denne flotte heliumballongen ønsker deg til lykke med dagen, og er en morsom overraskelse til alle som setter pris på det lille ekstra!

Detaljinformasjon

Heliumballong sløyfe - "Happy Birthday"

  • Rund folieballong med rosa sløyfe og tekst som sier: "Happy Birthday"
  • Leveres med heliumgass og snor
  • Ballongens høyde er cirka 46 cm
  • Materiale: Metallfolie, heliumgass
  • Holdbarhet: Ifølge produsenten holder ballongen mellom 1-2 uker, men kan miste litt fylde
  • Merk! Sørg for å holde ballongen i romtemperatur da heliumgassen trekker seg sammen under kjølige og kalde forhold
  • Hold ballongen sikret under åpen himmel, og sørg for at den ikke kommer i kontakt med høyspentledninger og andre strømkilder

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-08-24T21:33:21+00:00