Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Heliumballong - "Snakkeboble"

kr 209
Incl. VAT
- +
En supermorsom heliumballong formet som en snakkeboble, der man kan overbringe en helt spesiell beskjed til mottageren. En kreativ og artig gaveidé som kan gis til alle slags anledninger, og som garantert vil sørge for mye latter. Den runde ballongen måler cirka 61 centimeter i høyden, og bør ifølge produsenten holde formen rundt 1-2 uker. Det er viktig at man holder ballongen i romtemperatur, da kjølige og kalde omgivelser kan medføre at ballongen trekker seg sammen. Sørg også for å holde den unna høyspentledninger og andre strømkilder, og at den ikke slippes under åpen himmel! Gi bort denne festlige heliumballongen til både store og små - og til alle slags anledninger! En heliumballong som garantert vil bli satt pris på, og som kan gjøres unik med egen personlig tekst. En kjempegod gaveidé!

eller

Beskrivelse

En morsom ballong med rom for din egen kreativitet: denne folieballongen er allerede fylt med heliumgass, og gjør det mulig å overbringe din egen beskjed til mottageren. Velg din egen, personlige tekst og send den til mottageren - gjennom luften!

Detaljinformasjon

Heliumballong - "Snakkeboble"

  • Folieballong formet som en snakkeboble med rom for egen beskjed
  • Leveres med heliumgass og snor
  • Ballongens høyde: Cirka 61 cm
  • Farge: Hvit, svart
  • Materiale: Metallfolie, heliumgass
  • Holdbarhet: Ifølge produsenten holder ballongen formen mellom 1-2 uker, men kan miste litt fylde underveis
  • Merk: Ballongen og gassen trekker seg sammen i kalde og kjølige omgivelser, så det er viktig at man holder ballongen i romtemperatur. Sørg også for å holde den unna høyspentledninger og andre strømkilder, og at den ikke slippes under åpen himmel!

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-06-17T13:40:39+00:00