Trenger du hjelp?

Hello Kitty – sølvbelagt sparebøsse med gravering

kr 865
Incl. VAT
- +
Charmmy Kitty, perserkatten fra Hello Kitty, elsker glinsende ting! Derfor passer denne sparebøssen i høyglanset sølvbelegg med personlig gravering helt perfekt. Rett og slett en fremragende gaveidé for jenter mellom 3 og 12 år!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Svært mange små barn ser ut til å ha en forkjærlighet for katter med kjempestore hoder. De fleste foreldre kjenner til Hello Kitty-fasen barnet gjennomgår, der bortimot alt går i Hello Kitty-tema – både klær, smykker, skolesaker og leker. Ofte tar man med seg fascinasjonen for den søte katten inn i det voksne livet også. Vi i Gaveideer-redaksjonen skjønner dette svært godt ettersom denne japanske tegneseriekatten også har en spesiell plass i våre hjerter!

Det samme gjelder selvfølgelig også for den sølvbelagte og lakkerte sparebøssen ”Charmmy Kitty” – huskatten til Hello Kitty, som i denne versjonen kanskje er ekstra søt. Charmmy Kitty liker jo alt som glinser og blinker, noe sparebøssen absolutt gjør. På grunn av lakkeringen vil overflaten holde seg strålende over lang tid, noe som betyr at sparebøssen virkelig er en investering. Som den absolutte prikken over i-en kan mottakerens navn graveres inn på hodet til katten. På denne måten gir man en helt unik gave, som har både en praktisk og dekorativ side, til et barn som kommer til å hyle av glede!

Detaljinformasjon

Hello Kitty – sølvbelagt sparebøsse med gravering

  • Kan graveres med navn (OBS! Ikke bruk spesialtegn)
  • Sølvbelagt med lakkert overflate
  • 14 x 11 x 6,5 cm
  • Kommer i en rosa gaveforpakning

Produktomtaler

Write a review
2020-07-13T19:43:15+00:00