Trenger du hjelp?

hi-Bomb – eksplosiv lyd via Bluetooth

Fra kr 525
Incl. VAT
- +
Disse høyttalerne er en bombe! De stilige granatene i rosa eller svart gir en virkelig god lyd når de settes på. Bare koble til via Bluetooth, og takket være litiumbatteriets høye ytelse kan musikken nytes lenge, høyt og i utmerket kvalitet. Passer som en gave til alle de som ofte er på farten og elsker musikk!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Denne granaten eksploderer, bare i overført betydning – det er også mye mer moro! De stilige minihøyttalerne er virkelig sterke som granater, fordi de gir maksimum musikalsk nytelse og kan tas med overalt. I den lille musikkgranaten som kan tas med, er to svært gode høyttalere og et høykvalitativt litiumbatteri. Sammen med Bluetooth-teknologien blir lyden bra hvor som helst. De små høyttalerne kan monteres nesten hvor som helst via nøkkelknippet og ta med musikk fra smarttelefonen, MP3-spilleren eller laptopen.

Den lille kraftpakken holder i 6 timer, og sammen med det stilige eksteriøret og den sofistikerte teknologien inni granaten, stereolyden, har du en uunnværlig følgesvenn i nesten alle situasjoner. Enten det er for å chille i parken, møte venner på skolen eller drive med sport, så er hi-Bomb den eksplosive gaveideen for musikkfans overalt som ønsker å nyte god kvalitet.

Detaljinformasjon

hi-Bomb – eksplosiv lyd via Bluetooth

  • Kan gi svært god lyd
  • Svært kompakt med nøkkelring
  • Tilkobling: Bluetooth (BT3.0) eller 3,5 mm stereoplugg for smarttelefon, MP3-spiller, nettbrett eller lesebrett
  • Lades via mikro-USB-kontakt
  • 3.7 volts litiumbatteri (6 timer spilletid, 2 timer ladetid)
  • Farger: rosa eller svart

Produktomtaler

Write a review
2020-05-25T07:01:26+00:00