Trenger du hjelp?

Hi-Tube - Bluetooth-høyttaler

kr 839
Incl. VAT
- +
Et genialt design med super lyd og som passer til alle livssituasjoner! Hi-Tube er en dobbel og fleksibel høyttaler som tilpasser seg omtrent alle situasjoner. Denne kan du feste til både sykkel og motorsykkel, piknikkurv eller sette oppå baren. Hi-Tube festes enkelt med et gummibånd - ved å rette den ut eller bøye den - og er en flott gaveidé til alle musikkelskere!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

En fantastisk Hi Tech-perle! Med Hi-Tube får man ekstraordinært design og avansert musikkteknologi på høyt nivå! Med denne spennende dingsen får man to høyttalere som kan pekes i nesten alle retninger, og som samtidig skaper en perfekt stereolyd. Denne minihøyttaleren kan monteres hvor som helst, bare bøy den rundt et håndtak, en stang eller et bordbein og fest den med det vedlagte gummibåndet!

Med sin Bluetooth-teknologi - eller til og med en normal jack-plugg - kobles høyttaleren til tablet, smarttelefon eller MP3-spilleren din. Denne flotte gaven gir deg opp til 6 timer med musikk, takket være et litiumbatteri i høy kvalitet. Høyttaleren er så lett at den enkelt kan fraktes med uansett hvor man drar, og som imponerer alle som ser og hører den! En flott gaveidé til både store og små, og som passer til alle anledninger!

Detaljinformasjon

Hi-Tube - Bluetooth-høyttaler

  • Stereo Sound To Go
  • Fantastisk lydkvalitet
  • Kan bøyes og festes omtrent overalt
  • Terminal: Bluetooth (BT3.0) eller 3,5 mm jack-plugg
  • Kobles til smartphone, MP3-spiller, nettbrett eller lesebrett
  • 3,7 volts litiumbatteri (6 timer spilletid, 2 timer ladetid)
  • Avstand på opptil 10 meter

Produktomtaler

Write a review
2020-01-19T01:42:35+00:00