Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Hjem, Kjære Hjem – nøkkeloppheng

Fra kr 325
Incl. VAT
- +
Dette søte trebordet med de viktigste nøkkelringene i gangen gjør at man føler seg enda mer som hjemme. En perfekt innflyttingsgave som øyeblikkelig gjør det hjemmekoselig.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Dette søte nøkkelopphenget er laget av edelbøk og ser perfekt ut, ligner et lite hus og kalles "Home Sweet Home". To, tre figurer er skjært inn i huset, og kan settes inn og tas ut igjen. Disse fungerer som nøkkelringer og gir et koselig hjem til nøkkelen din. To nøkkelringer for å feste nøklene er inkludert i gaven. Den 12 x 12 cm store platen i lys bøk er av høy kvalitet og designet med fokus på detaljer. Blant annet har platen både et lite utskåret hjerte og nøkkelringene er formet som søte mannlige og kvinnelige figurer.

Takket være varsom og nøyaktig behandling sitter nøkkelringene godt på nøkkelplaten, og kan ha flere nøkler hengende på. Du og din partner kan benytte hver sin figur når dere er avgårde og så gjenforenes figurene om kvelden når dere er sammen igjen! En perfekt gave til innflyttingsfesten, deg selv eller venner!

Detaljinformasjon

"Hjem, Kjære Hjem" – nøkkeloppheng

  • Mål: 12 x 12 cm
  • Materiale: tre av bøk
  • Versjoner: med eller uten tilpasning

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-20T19:18:18+00:00