Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Hjerte-is-skje

Vanlig pris: kr 179

Special Price kr 99

Incl. VAT
- +
Kjærlighet går gjennom magen, og enkelte matvarer er spesielt egnet for å forsterke dette fenomenet. Som blant annet is. For det romantiske med å dele en is, har vi nå den perfekte gave: en is-skje formet som et hjerte. Med denne skjeen skaper du vakre hjerter laget av is, på en plate, og kanskje ved siden av et stykke kake, (det spiller spesielt godt inn!)Eksperimenter med denne lille gaven og lag desserter som høydepunkt til en romantisk middag med levende lys. Iskrem-skjeen i hjerteform fungerer veldig enkelt. Du striper den gjennom isen og plasserer den resulterende iskulen i koppen eller på platen, og du har allerede laget en fristende dessert. Gi is-skje-hjertet som en gave til en god venn eller flere venner, og bland til med litt smaking!
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Med denne ekstraordinære is-skjeen serverer du ikke bare porsjonene kalde og den søte desserten perfekt, men du serverer den også i form av et hjerte. Den perfekte gaven til den spesielle middagen for to om kvelden, og en fin idé som gave til iskrementusiaster.

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-12-12T20:20:21+00:00