Trenger du hjelp?

Hjerteparfymeflaske med gravering

kr 449
Incl. VAT
- +
Denne unike parfymeflasken er ikke bare formet som et vakkert hjerte, men kan også fås med din egen individuelle gravering. Et flott og praktisk tilbehør som kan tas med i vesken, eller pynte opp kommoden der hjemme. En gave som passer både til kjæresten, bestevenninnen og søsteren – rett og slett en flott gaveidé til bursdagen, jubileet eller andre gledesfylte anledninger!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Din favorittparfyme er en del av din personlighet, og som man alltid ønske å bringe med seg hvor hen man drar. Med denne vakre parfymeflasken sørger man for å sette en personlig touch, og der man kan fylle på sin egen favorittparfyme igjen og igjen. En lekker og sølvfarget parfymeflaske formet om et hjerte, og som kan graveres med en personlig tekst for å gjøre den ekstra spesiell. Hvorfor ikke gravere en personlig tekst, rett fra hjerte? Eller navnet å mottakeren slik at alle vet hvem som eier den deilige duften? Og hver gang kjæresten, bestevennen eller søsteren din tar parfymeflasken ute av vesken sin, vil tankene gå til den som ga bort denne flotte gaven.

En praktisk og personlig gave som mottakeren kan fylle med sin egen parfyme. Eller hvorfor ikke helle på en parfyme du tror vedkommende vil like, eller som kjæresten har drømt om lenge? En sjarmerende gave som både store og små jenter vil elske!

Detaljinformasjon

Hjerte-parfymeflaske med gravering

  • Parfymeflaske formet som et hjerte, og med egen perlerand
  • Individuell og valgfri gravering
  • Kan fylles når tom
  • Med perlerand på begge sider
  • Merk: Ingen bruk av spesialtegn!
  • Leveres uten parfyme

Produktomtaler

Write a review
2020-07-06T13:26:20+00:00