Trenger du hjelp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Legg til ny tekst
Arial
  • Maksimal bildestørrelse. 10MB
  • Kompatibel datatype. gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Eller dra og slipp
  Quality of selected imagel

  Hjertepuslespill med bilde

  kr 299
  Incl. VAT
  - +
  FREE SHIPPING

  Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

  Puslespill har mange fordeler, og er en ypperlig måte jobbe med løsninger og konsentrasjonen på. Dette er også en gave som barna setter pris på. Gi en personlig presang og vis at du tenker på de du er glad i med et hjertepuslespill. Denne kreative og uvanlige gaven vil definitivt falle i god jord, og den ser veldig flott ut når den er ferdig.

  * Påkrevd felt

  kr 299

  eller

  Other customers bought

  Beskrivelse

  Alle som er på utkikk etter en uvanlig og personlig gave, vet at det kan være vanskelig å finne. Men dette hjerteformede puslespillet med et foto av noen du er glad i, er i en klasse for seg selv.

  Du velger selv om du vil overrekke gaven som et uløst puslespill som mottakeren må finne ut av på egenhånd, eller om du vil gi bort puslespillet ferdig satt sammen, slik at bildet av den du holder kjær er det første som dukker opp når hen åpner esken. Det er opp til deg. Overrask venner, familie eller kjæresten med denne kreative gaven neste gang dere er samlet for å feire en spesiell anledning.

  Dette er en gave som får en spesiell plass i hjertet til den du gir den til. Bedre blir det ikke!

  Detaljinformasjon

  Form: Hjerte

  • Antall brikker: 104
  • Mål: 255 x 210 mm

  Produktomtaler

  Write a review
  2020-09-24T12:33:29+00:00