Trenger du hjelp?

Hjertestolpe med gravering

kr 519
Incl. VAT
- +
Hjertestolpen i naturlig vakker design er et absolutt blikkfang: Hjertestolpen i tre graveres etter dine ønsker og er dermed et unikt vitnesbyrd på din kjærlighet. 4 linjer med gratis gravering kan benyttes. Det kan for eksempel være en påminnelse om bryllupet, et personlig motto eller en familiesamling. En virkelig original og personlig gaveidé!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

De som foretrekker naturlige materialer i stedet for plastmaterialer og ønsker å gi romantikken en plass i hverdagslivet, vil bli svært fornøyde med denne vakre og personlige gaveidéen: Hjertestolpen med gravering er et frittstående og dekorativt objekt laget av tre med 4 linjer til valgfri gravering. Med røde og hvite farger samt korn som gjennomsyrer treet gjentatte ganger, står hjertet og sprer sin naturlige sjarm og hjemlige atmosfære.

Graveringen er på den nedre delen av stolpen. Skriften er i kursiv og du kan for eksempel ha to navn og en dato, eller en personlig melding. Denne romantiske og naturlige gaven med personlig gravering får garantert en æresplass i hjemmet ditt eller hos mottakeren. En slik vakker dekorasjon kommer garantert til sin rett. En original idé for enhver kjærlig anledning, som bryllup, jubileum, forlovelse eller Valentinsdagen!

Detaljinformasjon

Hjertestolpe med gravering

  • 4 linjer – ikke bruk spesialtegn
  • frittstående stolpe
  • Materiale: Tre
  • Mål: 17 x 6 x 42 cm
  • Merk: Fordi dette er et naturlig produkt kan ujevnheter gjøre at graveringen blir dårlig

Produktomtaler

Write a review
2020-01-19T15:54:22+00:00