Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Brilleetui fra Philippi med gravering

kr 465
Incl. VAT
- +
Brilleetuiet med gravering fra Philippi gjør det mulig å oppbevare brillene med stil. Med 25 tegn til rådighet kan etuiet også graveres med navn eller kjælenavn, og graveringen plasseres på det rustfrie stålet på brilleetuiet, og man har dermed et helt eget, personlig brilleetui. En god og praktisk gaveide til alle som bruker briller!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Flott, tidløst og personlig: Dette brilleetuiet fra Philippi er en gave som passer til enhver anledning. Gjør det lett å oppbevare brillene på en sikker og stilfull måte. Dette brilleetuiet med gravering er et flott, personlig og lekkert etui med nettopp dét formål. Etuiet er laget av lær og rustfritt stål og sørger for at brillene ikke får riper eller går i stykker. Derutover har man muligheten til å få etuiet gravert med et navn, kjælenavn eller en hilsen - her er man fri til selv å velge. Graveringen blir trykket på det rustfrie stålet i midten av etuiet, og du har 25 tegn til rådighet. På den måten får man et helt eget, personlig etui til brillene. En herlig, allsidig og personlig gave som passer til enhver anledning, og til alle som bruker briller eller lesebriller.

Detaljinformasjon

Philippi-etui av høy kvalitet

  • Magnetlås
  • Materiale: Lær og polert edelstål
  • Størrelse: 17 x 5 x 4 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-21T04:42:20+00:00