Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Hodeskalle-teskje

kr 85
Incl. VAT
- +
Hodeskalle i tetiden: Den store teskjeen med hodeskalle er en kunstnerisk og kreativ variant av et ellers hverdagslig objekt. En flott gave til alle som ønsker en bittersøt kaffe eller te! Det lille ekstra til ethvert te-servise!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

En skje som grøsser-pek! Med denne ekstraordinære teskjeen med hodeskalle får selv den roligste tetiden en følelse av underverden. Når det samles opp sukker i skjeen, sildrer det søte krystaller av øyehulene. Dermed ser den ennå mer realistisk og skremmende ut. Egentlig bør skjeen minne den søte tannen på å ha mindre sukker i teen. Være tro mot mottoet: Less is more! Det som er sikkert, er at hodeskalle-teskjeen er et enkelt element i hjemmet som ser ut som et lite kunstobjekt.

Denne skjeen er et skummelt og kunstnerisk høydepunkt for neste tetid, kaffe eller neste møte. Den runde formen og kreative designen gjør skjeen til en stilig del av kjøkkenutstyret. Hullene i øynene gjør det også enklere og raskere å røre rundt i drikken. Stilig, praktisk og skummel. En variert og morsom gaveidé for kaffedrikkere, te-junkies eller rett og slett for alle som ønsker å la seg forlede av underverden.

Detaljinformasjon

Hodeskalle-teskje

  • Materiale: Rustfritt stål
  • Mål: 15 x 3,2 x 1,4 cm
  • 1 teskje per pakke

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-19T00:26:43+00:00