Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

"Hjem kjære hjem"-nøkkelring med gravering

kr 225
Incl. VAT
- +
En vakker nøkkelring formet som et hus – en morsom gave til den stolte huseieren som elsker huset sitt! En personlig gave med personlig gravering gjør den ekstra unik, og er den perfekte gaven til innflyttingsfesten eller til den som har kjøpt sin første leilighet! En flott oppmerksomhet som sørger for å holde nøklene dine samlet!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Et vakkert anheng på nøkkelringen gjør nøklene ekstra stilige og gjenkjennelige, og kan også regnes som en "Lucky Charm" som man alltid bærer med seg. Gaven er formet som et hus, og gjør dette til en ekstra spesiell detalj som gjør det enklere å finne nøklene. Den personlige gravering gjør den også unik, og skreddersydd for den heldige mottakeren. En flott oppmerksomhet!

Hva med å gi bort nøkkelringen som en morsom gave på innflyttingsfesten? Eller som gave til deg selv når du kjøper din egen bolig? Uansett anledning, er nøkkelringen en super idé som vil falle i smak hos mottakeren. Man vil aldri mer rote bort nøklene i roteskuffen eller i bagen, fordi du nå kan samle alle nøklene på den stilige nøkkelringen. En søt nøkkelholder med det lille ekstra!

Detaljinformasjon

Home Sweet Home – Nøkkelring med gravering

  • Materiale: metall
  • Mål: 9,7 x 3,5 cm
  • Merk: vennligst ingen bruk av spesialtegn

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-16T19:52:44+00:00