Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Høytidslys "just married"

kr 165
(kr 236 / kg) Incl. VAT
- +
Et stearinlys med en lysende, konstant flamme er et flott symbol til bryllupet! Høytidslyset "just married" med det elegante, diskré designet er helt riktig for anledningen, som et fint dekorobjekt i selve bryllupet og som et interiørobjekt i hjemmet etter at dagen er over. Kjempefin gaveidé!
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Stearinlys er noe helt magisk. Den lille lyskasteren brukes fortsatt med begeistring nesten 200 år etter oppdagelsen av elektrisk lys, og stearinlyset ses på som selve symbolet på romantikk, med stor symbolsk betydning. Alle som gir et lys til dåpen eller bryllupet gir en gave som signaliserer varighet og samhold. Flammen symboliserer enten parets kjærlighet eller livets flamme som brenner lenge og jevnt gjennom denne elegante gaven. Høytidslyset "just married" med brenntid på ca. 100 timer er med sin diskré utførelse et skikkelig blikkfang og vil heve atmosfæren i ethvert rom. Gi dine lykkeønskninger til brudeparet med denne elegante lille bryllupsgaven som garantert vil føre til stor begeistring – kjempefin idé!

Detaljinformasjon

Høytidslys "just married"

  • Brenntid: ca. 100 timer
  • Mål: Ø: 8 cm, høyde: 19 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-17T01:32:12+00:00