Trenger du hjelp?

Høytidslys "Mr. & Mrs. Right"

kr 165
(kr 236 / kg) Incl. VAT
- +
Er det kanskje noen som har forlovet seg i vennekretsen, og du bare vet at de er helt riktige for hverandre? Da er høytidslyset "Mr. & Mrs. Right" den perfekte gave for å vise at de er et uatskillelig par. Søt gaveidé til kjærestepar eller kanskje foreldrenes bryllupsdag!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Noen ganger sier et stilig stearinlys mer enn 1000 ord! Dette brennende stykke samhørighet levner ingen tvil – dette paret er rett og slett uatskillelig! Høytidslyset "Mr. & Mrs. Right" har en tydelig symbolsk verdi for brud og brudgom takket være det tydelige motivet, og alle som tar med dette lyset i bryllupsgave skjenker brudeparet en gave som symboliserer varighet og samhørighet!

Kanskje du kan overraske din egen kjæreste med denne nydelige kjærlighetserklæringen? Den som mottar dette stearinlyset kan uten tvil beskrives som en heldig person, siden Amors piler tydeligvis har truffet denne personens hjerte, og heldigvis også hjertet til den andre halvparten av paret. En hyggelig gave til alle som har funnet sin Mr. Right eller Mrs. Right – samme om det er til forlovelsen, bryllupet eller bryllupsdagen!

Detaljinformasjon

Høytidslys "Mr. & Mrs. Right"

  • Mål: Ø: 8 cm, høyde: 19 cm
  • Vekt: 700 g
  • Brenntid: 100 timer

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-01-27T18:20:20+00:00