Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Hullsleiv "Mama Nessie"

kr 205
Incl. VAT
- +
Ja, scoop "Nessie" som stuper gjennom butikken har en mor! Hullsleiven "Mama Nessie" som kan stå og fiske nudler, grønnsaker og mer fra kokevannet, for senere å legges på en plate – og ingen dam. En vakker idé og en sensasjon til ethvert kjøkken!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Mama Nessie bør gjøre ugang på ethvert kjøkken! Det sjarmerende monsteret med de fire små føttene, slik at den kan stå selv, sørger for at spatelen ikke sklir ned i bollen eller må plasseres der. I tillegg til at hullsleiven ser bra ut, er den også svært praktisk! For eksempel ... når familien ved søndagsfrokosten lager egg med ulik koketid ... akkurat når grønnsakene skal dumpes i suppen ... og selv når pasta skal lages sverger mange på at den løfter bedre enn den som heller av.

Det praktiske og supersøte sjømonsteret er et blikkfang både i og utenfor bollen og ved komfyren! Mama Nessie danner, sammen med den lille spatelen, en uimotståelig kombinasjon, fordi de to kan plasseres inn i hverandre. En ganske enkel og vakker gaveidé som i tillegg til å spre godt humør også er svært nyttig!

Detaljinformasjon

Hullsleiv "Mama Nessie"

  • 4 små "føtter" som sørger for at den står stødig
  • Mål: 29 x 12 x 11 cm
  • Materiale: Herdet, BPA-fri nylon

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-20T01:44:51+00:00