Trenger du hjelp?

Hullsleiv "Mama Nessie"

kr 205
Incl. VAT
- +
Ja, scoop "Nessie" som stuper gjennom butikken har en mor! Hullsleiven "Mama Nessie" som kan stå og fiske nudler, grønnsaker og mer fra kokevannet, for senere å legges på en plate – og ingen dam. En vakker idé og en sensasjon til ethvert kjøkken!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Mama Nessie bør gjøre ugang på ethvert kjøkken! Det sjarmerende monsteret med de fire små føttene, slik at den kan stå selv, sørger for at spatelen ikke sklir ned i bollen eller må plasseres der. I tillegg til at hullsleiven ser bra ut, er den også svært praktisk! For eksempel ... når familien ved søndagsfrokosten lager egg med ulik koketid ... akkurat når grønnsakene skal dumpes i suppen ... og selv når pasta skal lages sverger mange på at den løfter bedre enn den som heller av.

Det praktiske og supersøte sjømonsteret er et blikkfang både i og utenfor bollen og ved komfyren! Mama Nessie danner, sammen med den lille spatelen, en uimotståelig kombinasjon, fordi de to kan plasseres inn i hverandre. En ganske enkel og vakker gaveidé som i tillegg til å spre godt humør også er svært nyttig!

Detaljinformasjon

Hullsleiv "Mama Nessie"

  • 4 små "føtter" som sørger for at den står stødig
  • Mål: 29 x 12 x 11 cm
  • Materiale: Herdet, BPA-fri nylon

Produktomtaler

Write a review
2020-01-19T01:42:46+00:00