Trenger du hjelp?

Hveteølglass med fotballsko- og navnetrykk

kr 255
Incl. VAT
- +
FREE SHIPPING

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

For den som elsker hveteøl og som også er storfan av fotball, er dette hveteølglasset med personlig gravering midt i blinken som gave! Helt etter eget ønske kan du gravere inn to årstall og et navn med en tittel (for eksempel ”Tippekongen Tor”). En gaveidé passende for foreninger og fotballinteresserte vennegjenger!
kr 255

eller

Other customers bought

Beskrivelse

”Måljegeren Mona”, ”Driblekongen Dan” eller ”Skuddmester Siri” – akkurat hva som skal trykkes på dette glasset, er det du som bestemmer, men det er ingen tvil om at her gis det en unik mulighet for et morsomt, personlig minne. Som gave passer hveteølglasset like bra til øl-entusiaster som fotballidioter, men selvfølgelig aller best til han eller henne som elsker begge deler!

Glasset er allerede trykket med ”MODERN FOOTBALL CLUB” og silhuetten av en klassisk fotballsko, med tre stjerner over og under denne. I tillegg til navnet og tittelen som trykkes under de nederste stjernene, er det også rom for to årstall på hver sin side av fotballskoen – for eksempel den perioden man var medlem av en fotballforening.

Glasset rommer en deilig halvliter med hveteøl, men det betyr selvfølgelig ikke at man ikke kan nyte en helt vanlig pils i dette glasset også. Mottakeren burde dog like øl og fotball for å sette pris på denne gaven, men hvem gjør vel egentlig ikke det? En personlig og kul presang som fungerer i mange sammenhenger!

Detaljinformasjon

Hveteølglass med fotballsko- og navnetrykk

  • Glass for hveteøl, rommer 0,5 l
  • Trykk av en fotballsko og teksten "MODERN FOOTBALL CLUB“
  • Individuell gravering av to årstall på glasset som vises: ("1987 – 2016“) og en påskrift ( "Tippekongen Lars")
  • Merk: Ikke bruk spesialtegn til graveringen

Produktomtaler

Write a review
2020-09-26T11:05:00+00:00