Trenger du hjelp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Legg til ny tekst
Arial
  • Maksimal bildestørrelse. 10MB
  • Kompatibel datatype. gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Eller dra og slipp
  Quality of selected imagel

  Hvitt iPhone 6-deksel med trykk

  kr 345
  Incl. VAT
  - +
  Beskyttelsen til smarttelefonen er nå personlig, takket være dette iPhone 6-dekselet! På aluminiumplaten som er plassert i det beskyttende gummidekselet, kan du skrive ut ønsket bilde for å lage et smarttelefondeksel som du selv har designet. Noe som er helt fantastisk. En virkelig vakker og personlig gaveidé!

  eller

  Other customers bought

  Beskrivelse

  Den som elsker iPhonen sin beskytter den jo. Og fordi den elskede smarttelefonen på den ene siden er ganske dyr og på den andre siden er en flott arena for selv-design, er denne gaveidéen et lykketreff: iPhone 6-dekselet med et bilde du selv har valgt! Gummidekselet rundt iPhonen beskytter den fra uforsiktighet og små uhell. Mutteren på kanten av gummien (mer beskyttelse) gir bedre grep.

  Den helt utskiftbare aluminiumplaten med trykk av et personlig bilde, har ikke bare fordelen av å være robust, men gjør det også mulig å få ekstremt høy kvalitet på utskriften! Med et søtt familiebilde eller fantastisk øyeblikksbilde av Fido eller fra den siste festen er dette uansett en flott gaveidé som vil bli godt mottatt i enhver anledning!

  Detaljinformasjon

  Hvitt iPhone 6-deksel med trykk

  • Hvitt gummibeskyttende deksel med mutter på kanten for bedre grep
  • Personlig trykk
  • Utskriftbar auminiumplate egnet for iPhone 6

  Produktomtaler

  Write a review
  2020-01-23T10:40:08+00:00