Trenger du hjelp?

iBed 2.0 – Trebrett med gravering

kr 415
Incl. VAT
- +
Den perfekte måten å starte dagen på! Med denne originale iBed 2.0 – Trebrett med gravering – sørger man for lange og behagelige dager i sengen. iBed sørger for at du har plass til både din tablet og den deilige frokosten! En brilliant gaveidé for alle som liker å tilbringe noen minutter ekstra i sengen!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Morgenstrålene kiler deg i ansiktet, og vekkeklokken har allerede begynt å gi lyd fra seg. Hadde det ikke vært deilig å kunne bli i senga enda litt lenger? Og det er akkurat da du dukker opp – og overrasker partneren din med den geniale iBed 2.0! Dette praktiske brettet laget av tre, sørger for god plass til både tablet (passer ikke iPad Air) og den rykende ferske kaffekoppen. De deilige rundstykkene med syltetøy har også mer enn god nok plass på brettet. En utskjæring i brettet sørger for at du kan lese morgennytt i fred og ro, mens du nyter en rolig morgenstund!

Dette fantastiske brettet kan også graveres med egen tekst, slik at det gjøres ekstra unikt, og blir en flott gave de aller fleste vil sette pris på. Under brettet er det en pute av fleksibel elastan fylt med mikroperler som sørger for at brettet står stødig på ujevne overflater. Med dette lekre tilbehøret ved din side, kan dagen bare begynne!

Detaljinformasjon

iBed 2.0 – Trebrett med gravering

  • Oppbevaring for PC og tablet
  • Materiale: MDF, tre, elastan, mikroperler
  • Mål: 29,2 x 24,1 x 5,1 cm
  • Merk: Ikke egnet for iPad Air

Produktomtaler

Write a review
2020-08-06T05:50:38+00:00