Trenger du hjelp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Legg til ny tekst
Arial
  • Maksimal bildestørrelse. 10MB
  • Kompatibel datatype. gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Eller dra og slipp
  Quality of selected imagel

  Individuell håndduk med hjerter

  kr 299
  Incl. VAT
  - +
  Denne håndduken i strålende hvitt framhever de trykte hjertene og det personlige ønsketrykket på en svært god måte. Kvaliteten er upåklagelig, og med den individuelle påskriften gir man plutselig mer enn bare en håndduk i gave. Super gave å gi til en som elsker å bade – enten det er i svømmebassenget, badekaret eller i havet.

  eller

  Other customers bought

  Beskrivelse

  Denne håndduken forvandler en relativt pragmatisk gaveidé til en virkelig flott, personlig oppmerksomhet. Ved hjelp av det valgfrie trykket blir nemlig dette håndkleet til en personlig eiendel som mottakeren kommer til å ta med seg på badeferier, strandutflukter og svømmeturer i lang tid framover.

  Med den strålende hvite bakgrunnen kommer påskriften og hjertetrykket spesielt godt fram, og skaper dermed et elegant uttrykk. Hjertene kan symbolisere så mangt – kanskje ubetinget kjærlighet til et familiemedlem, evig kjærlighet til partneren eller et dypt vennskap? Akkurat derfor passer denne gaven like godt å gi til mamma, som til sin partner eller bestevenn.

  Mellom hjertene er det plass til det individuelle budskapet som du ønsker å formidle til den heldige mottakeren, og dette festes til håndduken via sublimasjonstrykk. Her er det bare fantasien som setter grenser – kanskje noen kjærlige ord, et motto eller en intern spøk? Den individuelle håndduken med hjerter er rett og slett en flott gaveidé til noen du er glad i!

  Detaljinformasjon

  Individuell håndduk med hjerter

  • håndduk med valgfritt personlig trykk
  • trykket med to hjerter i polygon-design
  • størrelse: ca. 50 x 100 cm
  • materiale: 100 % bomull, trykkdel: 100 % polyester
  • merk: vennligst ikke benytt spesialtegn til graveringen

  Produktomtaler

  Write a review
  2020-04-01T13:32:57+00:00