Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Skytsengel-bokmerke med gravering

kr 175
Incl. VAT
- +

Leveringstid: PÅ LAGER

Denne lille hjelperen vil mottakeren ofte få bruk for! Et personlig og gravert bokmerke formet som en skytsengel. En søt gaveidé til både bursdagen og andre anledninger der man vil gi en liten oppmerksomhet!

* Påkrevd felt

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

For ivrige lesere er det neppe noe som er så irriterende som å måtte lete etter den riktige siden. Dette lille og personlige bokmerket som er dekket med en beskyttende overflate, hjelper deg raskt med å finne tilbake til der du leste sist. En virkelig reddende engel, særlig for de som er ivrige etter å fortsette lesingen uten for mange forsinkelser.

Det skader aldri å ha sin egen skytsengel liggende ved side av seg, og den kan komme til nytte på flere måter. Det unike bokmerket ser ordentlig pent ut med sin klare overflate og sitt morsomme "englehode". En liten og sjarmerende gave som vil bli godt mottatt av lesehesten, og en gave som vil bli hyppig brukt. Hvorfor ikke gi denne søte gaven til store og små bursdagsbarn som elsker å lese? Den lille engelen vil nok like å ha sin egen lille skytsengel som våker over ham mens han leser. En guddommelig gaveidé!

Detaljinformasjon

Inngravert bokmerke med skytsengel

  • Beskyttende bokmerke i børstet metall
  • Cirka 14 cm høy
  • Mulighet for gravering – Merk: Vennligst ingen spesialtegn!

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-12-10T16:13:51+00:00