Trenger du hjelp?

Skytsengel-bokmerke med gravering

kr 175
Incl. VAT
- +
FREE SHIPPING

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

Denne lille hjelperen vil mottakeren ofte få bruk for! Et personlig og gravert bokmerke formet som en skytsengel. En søt gaveidé til både bursdagen og andre anledninger der man vil gi en liten oppmerksomhet!

* Påkrevd felt

This gift is popular! Only 1 item left

kr 175

eller

Other customers bought

Beskrivelse

For ivrige lesere er det neppe noe som er så irriterende som å måtte lete etter den riktige siden. Dette lille og personlige bokmerket som er dekket med en beskyttende overflate, hjelper deg raskt med å finne tilbake til der du leste sist. En virkelig reddende engel, særlig for de som er ivrige etter å fortsette lesingen uten for mange forsinkelser.

Det skader aldri å ha sin egen skytsengel liggende ved side av seg, og den kan komme til nytte på flere måter. Det unike bokmerket ser ordentlig pent ut med sin klare overflate og sitt morsomme "englehode". En liten og sjarmerende gave som vil bli godt mottatt av lesehesten, og en gave som vil bli hyppig brukt. Hvorfor ikke gi denne søte gaven til store og små bursdagsbarn som elsker å lese? Den lille engelen vil nok like å ha sin egen lille skytsengel som våker over ham mens han leser. En guddommelig gaveidé!

Detaljinformasjon

Inngravert bokmerke med skytsengel

  • Beskyttende bokmerke i børstet metall
  • Cirka 14 cm høy
  • Mulighet for gravering – Merk: Vennligst ingen spesialtegn!

Produktomtaler

Write a review
2020-08-13T21:26:28+00:00