Trenger du hjelp?

Instruments of Pleasure – gavesett

kr 199
Incl. VAT
- +
Navnet på dette gavesettet sier det du trenger å vite: Her får du flere redskaper – instruments of Pleasure – som trengs til det romantiske og sensuelle stevnemøtet. Gjør det hele mer pirrende ved å introdusere gavesettet som gjør kvelden mer spennende, og som vil piffe opp forholdet! Dette er en gave som sent vil glemmes, og som selvfølgelig kan brukes om og om igjen! Nå kan du endelig få utløp for fantasiene dine!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Gavesettet er en super idé for alle som liker uvanlige gaver, og som ikke er redde for å eksperimentere. Dette settet inneholder mange spennende redskaper, både øyemaske, satengbånd, massasjeolje og kilefjær, alle i lekkert sort materiale og som leveres med egen oppbevaringspose. En perfekt gave til kjæresten som kan gis når som helst, eller som en liten overraske på bursdagen, Valentiner-dagen eller på bryllupsdagen!

Gavesettet er en morsom gave som passer godt til de som setter pris på en eksotisk oppmerksomhet. Med disse redskapene kan man være sikker på at kvelden blir full av spenning, og sørge for gode minner man vil huske lenge. Hvorfor ikke gi gavesettet til vennen eller venninnen din, som kanskje trenger å friske opp forholdet sitt? Sett farten på lidenskapen, med dette lekre gavesettet. Du vil ikke angre!

Detaljinformasjon

Instruments of Pleasure-gavesett

  • Innhold: Øyemaske, satengbånd, massasjeolje, kilefjær

Produktomtaler

Write a review
2020-01-19T15:53:37+00:00