Trenger du hjelp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Legg til ny tekst
Arial
  • Maksimal bildestørrelse. 10MB
  • Kompatibel datatype. gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Eller dra og slipp
  Quality of selected imagel

  iPhone 5 Cover (svart) med fototrykk

  kr 229
  Incl. VAT
  - +
  Dette dekselet til iPhone 5 er et skikkelig blikkfang! Gjør smarttelefon-fans og iPhone-eiere glade ved å overlevere denne gaven med et personlig trykt bilde. En flott gave som bli favorittgjenstanden og et visuelt høydepunkt!

  eller

  Other customers bought

  Beskrivelse

  iPhone har blitt en trofast følgesvenn og en høyt elsket, verdifull ressurs som ofte er i bruk. Derfor må du såklart beskytte smarttelefonen din mot all motgang i hverdagen! Denne gaven til iPhone 5 beskytter ikke bare din investering, den ser også veldig bra ut. Gled alle mobiltelefon-eiere og venner med en personlig gave!

  Overrekk dette vakre iPhone-dekselet med personlig fototrykk og gi noen en kjærlig, uvanlig og unik gave. Et øyeblikksbilde fra forrige ferie, et bilde av kjæledyret eller barnet på dekselet, trykk det på dekselet og du har en vakker og personlig gave! Du trenger ikke lenger bekymre deg for å forveksle din iPhone 5 med noen andre sin, fordi dette dekselet er helt unikt og et skikkelig blikkfang! En super gave som mottakeren kan bære med seg hvor enn han eller hun er!

  Detaljinformasjon

  iPhone 5 Cover med fototrykk

  • Farge: Hvit eller svart

  Produktomtaler

  Write a review
  2020-09-21T08:54:39+00:00