Trenger du hjelp?

iPhone-deksel "Bling"

kr 105
Incl. VAT
- +
"Diamanter er en jentes beste venn", kunne vært navnet på dette iPhone-dekselet. iPhone-dekselet "Bling" er en perfekt gave for venner som elsker blendende verdener. La deg fortrylle av herligheten, og nyt følelsen av å holde denne spesielle perlen i hånden!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Denne gaven får ikke bare øynene til å stråle, men får også din iPhone til å lyse opp. Med iPhone-dekselet "Bling", blir mobiltelefonen din et trendy blikkfang. Med den glitrende effekten blir telefonen din spesiell. Med mottoet "Diamonds are forever" gir du det beskyttende dekselet et kult design.

De mange ulike steinene og fargene reflekterer livsglede og glamour, og med iPhone-dekselet "Bling" blir du raskt sentrum for oppmerksomheten på fester. Det stabile dekselet laget av vinyl beskytter mot skader, og understreker samtidig stilen. Gi glitrende eleganse til gjenstanden du har kjær, eller gled en en av dine nærmeste med dette blendende og praktiske tilbehøret. iPhone-dekselet "Bling" byr på en elegant og moderne smak, og er den perfekte gaven for den motebevisste.

Detaljinformasjon

iPhone-deksel "Bling"

  • Materiale: Vinyl, PC-plast
  • Mål: 9,5 x 1,5 x 18 cm
  • Annet: Stilig bilde-effekt
  • Passer for iPhone 4 og 4S

Produktomtaler

Write a review
2020-02-26T04:40:08+00:00