Trenger du hjelp?

iPhone nøkkelringlader

kr 109
Incl. VAT
- +
Man sitter på jobb, telefonen dør en langsom død og du gjør alt for å spare strøm: Lukker alle appene, skrur ned skjermlyset, setter den i flymodus, legger den i armhulen. Høres det kjent ut? Her kommer en mye enklere metode: Ha med deg en lader, uansett hvor du går! Slitsomt, sier du? Nei da. Laderen sitter diskret på nøkkelringen som du alltid har med deg, uansett. Genialt, sier vi bare.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

iPhone nøkkelringlader er rett og slett et must for alle som har en iPhone. Og når man tenker etter, er jo ikke det så rent få av oss. Problemet med disse duppedittene er derimot at de konstant går tom for strøm, uansett hvor mange ess vi har i ermet. Hvor mange ganger har du varmet telefonen under rompa for å holde den i live ut dagen? Skrudd ned skjermlyset helt til du knapt ser hvem som ringer deg? Det er mye lettere å alltid ha en lader tilgjengelig, synes vi. Derfor har vi denne flotte usb-laderen til telefonen din, som du enkelt fester på en nøkkelring.

Laderen kan synkroniseres og oppdateres med dataen din. Laderen hjelper alle iPhone 3 og 4, iPad 1 og 2 samt iPod Touch og Nano raskt til et nytt liv. En like praktisk som original gaveidé.

Detaljinformasjon

Praktisk opplading og synkronisering

  • Kompatibel med iPhone 3G/3GS/4/4S, iPad1 og 2, iPod Touch/Nano
  • Rask dataoverføring med USB 2.0
  • Elegant design
  • Lett montering direkte på en nøkkelring

Produktomtaler

Write a review
2020-05-31T06:29:15+00:00