Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Isbiter – "Mr. Bones"

kr 115
Incl. VAT
- +
Den ultimate gaveideen til alle dine morbide venner! Med disse isbitene formet som et skjelett, får man et helt unikt tilbehør til Halloween eller skrekkfilm-kvelden! Hold drinken kald med denne beinete lille mannen flytende rundt i glasset! En morsom gaveidé!
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

 • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
 • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
 • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Det trenger ikke være en zombie-coctail, før den kjølige Mr. Bones kommer ut av sitt gode skinn. Dette iskalde skjelettet er en superkul gaveidé for å kjøle ned drinken, og som sørger for en ekstraordinær effekt! Bare sørg for at mottakeren av gaven har god humor, og tåler en støyt! Den kule og beinete mannen passer perfekt til Halloween-festen, vennemiddagen eller på utdrikningsfesten med gutta! Eller hvorfor ikke gi den bort som en unik innflyttingsgave!

Den morsomme og unike isbitformen har gummi-innlegg, noe som gjør den både holdbar og fleksibel. En flott gaveidé til den som har det meste, men trenger et skremmende godt tilbehør til den skumle Halloween-festen!

Detaljinformasjon

Isbiter – "Mr. Bones"

  Produktomtaler

  Write a review

  This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

  2019-02-22T04:44:26+00:00