Trenger du hjelp?

Isbitform – "Dansende skjelett"

kr 115
Incl. VAT
- +
Ralle eller danse: Dette dansende skjelettet gjør begge deler, helt til den deler seg opp i mange mindre deler. Men før den deler seg opp, kjøler den drinken på morsomt og morbid vis. En små-skummel gave som passer perfekt til Halloween-festen eller karnevalet!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Dette er ikke bare en vanlig isbitform, men en iskald isbitform … som danser mot glasset hver gang det røres i drinken eller man tar en slurk. Laget av silikon og som kan puttes i både oppvaskmaskinen og mikrobølgeovnen, og tåler temperaturer mellom 10 minus og 120 varmegrader! Dermed kan isbitformen brukes både til kalde og varme væsker. Dette skumle party-tilbehøret, passer særlig godt til Halloween-festen og karnevalet, eller i drinker som Bloody Mary, Dracula´s Kiss og den ekstra skumle coctailen Ghoul-Aid – laget av små litchi-frukter, blåbær og bringebærsyltetøy som sammen danner blodige øyeballer!

Isbitformen er en fantastisk gave til alle vennene dine som tåler litt ekstra, og med en svakhet for det litt morbide. Eller hva med å gi det som vertinnegave når du drar på Halloween-festen, eller putte det i glasset til kjæresten når dere har skrekkfilm-maraton fra sofakroken! En skremmende god gaveidé som får hjertet til å banke til ekstra!

Detaljinformasjon

Isbitform – "Dansende skjelett"

  • Isbitform med motiv av et dansende skjelett
  • Fylles med vann og settes i fryseren
  • Mål: 20 x 9,5 x 2 cm
  • Materiale: Silikon
  • Kan brukes både i oppvaskmaskinen og i mikrobølgeovnen

Produktomtaler

Write a review
2020-01-19T15:57:16+00:00