Trenger du hjelp?

Isbitform "Happy Birthday"

kr 49
Incl. VAT
- +
Med denne isbitformen gir du en bursdagshilsen på en svært original måte! Isbitformen staver ”HAPPY BIRTHDAY” og gir deg dermed 13 isbiter i bokstavform. En unik og svært praktisk bursdagsgave!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Isbiter tilhører enhver fest, og her er bursdagsfester absolutt intet unntak! Uansett om man serverer alkohol eller ikke, så er det vel ingen som liker lunken drikke som egentlig skal være kald? Med denne morsomme isbitformen kan du gratulerer bursdagsbarnet med dagen på en høyst original måte. Gjett om hen kommer til å bli overrasket når hen innser at isbitene i glasset faktisk staver ”Happy Birthday”! Som en litt artig variant kan du også legge i én bokstavisbit i hvert av glassene til gjestene, og så må de selv finne ut av hvilke to ord de staver til sammen.

Morsomme isbitformer fungerer alltid i festlige lag. Derfor er denne også en kul liten ting å ha med som gave til bursdagsbarnet når du ankommer festen. Hvis det er du som holder bursdagsselskapet, kan du lage isbitene på forhånd og serverer dem til bursdagsbarnet når hen ankommer. En kul måte å si ”gratulerer med dagen” på samtidig som drinkene holdes kalde!

Detaljinformasjon

Isbitform "Happy Birthday"

  • isbitform formet som teksten "Happy Birthday"
  • lager til sammen 13 isbiter i bokstavform
  • materiale: silikon
  • størrelse: ca. 40 x 5 cm (1 bokstav ca. 3 x 4 cm)

Produktomtaler

Write a review
2020-05-28T13:56:22+00:00