Trenger du hjelp?

Isbitform "liker dette"

kr 85
Incl. VAT
- +

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

Bare fyll opp den blå isbitformen med vann, plasser den i fryseren og et par timer senere kan familiens eller vennenes drinker fylles opp med kule isbiter i «tommel opp»-form. Disse fancy isbitene er et lite midtpunkt i enhver drink. Til barnebursdagen, hagefesten eller på bassengfesten – disse isbitformene vil glede alle.Det uvanlige kjøkkenredskapet er både morsomt og nyttig. Midt på sommeren når det er 30 ° C i skyggen har alle lyst på en kald og avkjølende drink. Disse isbitene gjør uten tvil enhver kald drink morsommere. Denne gaven er ikke bare ideell for alle som er vertskap for en bassengfest fra tid til annen, men også i «vanlige» hjem sprer disse isbitene glede. Det gjenstår bare å si en ting: To tomler opp!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Beskrivelse

Kjedelige isbitposer og tradisjonelle isbit-kuber tilhører fortiden! Gi dette ekstraordinære isbitbrettet til en god venn for å legge til en ekstra «like» til mottagerens drinker.

Detaljinformasjon

Isbitform "liker dette"

  • Innhold: Isbitform med plass til ni isbiter
  • Materiale: Silikon
  • Størrelse: 24 x 16 x 2,5 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-10-17T20:19:38+00:00