Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Isbitform med diamanter

kr 135
Incl. VAT
- +
På en god fest er det definitivt nok av kald drikke – selvfølgelig med isbiter i. Men vanlige isbiter er kjedelige etter en stund. Et dekorativt alternativ er den ultimate isen i diamantform. Denne spesielle gaven beriker hver del av hverdagen og festen med sitt ekstraordinære utseende og gir en følelse av luksus.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Ta selskapet til nye høyder og server eksklusive drinker med diamanter av is til dine venner eller slektninger som du ikke har sett på lenge. Med den dekorative isen i glasset tilfører du litt glamour til enhver anledning, og gjør hver dag til en fest. Drinker som vanligvis er helt vanlige blir fort fabelaktige med et par diamanter i. Server overdådig whisky eller eventyrlig saft, magisk mojito eller prinsessevann etter humør og anledning.

Denne gaveideen utstråler et snev av luksus og klasse og høyner enhver anledning. Denne spesielle isbitformen er perfekt som en liten gave til jul eller bursdag, eller om du bare føler for å gi noen du bryr deg om en ekstra liten oppmerksomhet i hverdagen. Fordi diamanter gjør som kjent alle fornøyde – både om de er ekte eller om de er laget av is.

Detaljinformasjon

Isbitform med diamanter

  • Seks forskjellige diamanter i en form
  • Mål på form: 20 x 12 x 3 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-19T02:02:32+00:00