Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Isete kjølebeger

kr 69
Incl. VAT
- +
På varme dager er det isende kjølebegeret den ideelle gave for å holde drikken forfriskende kald. I tillegg ser begeret upåklagelig kult ut! Det er omringet av en væske som holder favorittdrikken kald uten å vanne den ut. Perfekt i sommervarmen!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Enten det er på stranda, i hagen eller parken – det isende kjølebegeret holder drikken din ved en behagelig kald temperatur over lang tid. Denne originale gaven er svært enkel å bruke: det er bare å plassere begeret i fryseren og vente til væsken har fryst til is. Deretter er det bare å fylle opp begeret som rommer 0,325 ml med din favorittdrikke og nyte denne iskald over lengre tid. Genialt!

Den deilige kjølende effekten kommer fra den røde væsken som ligger inni glasset. Denne er 100 % giftfri og gir begeret i tillegg et kult utseende. Takket være denne geniale gaven kommer drikken din aldri mer til å bli utvannet, noe man må regne med når man tar i bruk vanlige isbiter, og alltid holdes deilig avkjølende. Gi bort det isende kjølebegeret i gave til noen som setter pris på en iskald øl eller limonade i sommerheten, det vil garantert bli vel brukt!

Detaljinformasjon

Isete kjølebeger

  • volum: 0,325 l

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-12-12T11:12:56+00:00