Trenger du hjelp?

Isete kjølebeger

kr 69
Incl. VAT
- +
På varme dager er det isende kjølebegeret den ideelle gave for å holde drikken forfriskende kald. I tillegg ser begeret upåklagelig kult ut! Det er omringet av en væske som holder favorittdrikken kald uten å vanne den ut. Perfekt i sommervarmen!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Enten det er på stranda, i hagen eller parken – det isende kjølebegeret holder drikken din ved en behagelig kald temperatur over lang tid. Denne originale gaven er svært enkel å bruke: det er bare å plassere begeret i fryseren og vente til væsken har fryst til is. Deretter er det bare å fylle opp begeret som rommer 0,325 ml med din favorittdrikke og nyte denne iskald over lengre tid. Genialt!

Den deilige kjølende effekten kommer fra den røde væsken som ligger inni glasset. Denne er 100 % giftfri og gir begeret i tillegg et kult utseende. Takket være denne geniale gaven kommer drikken din aldri mer til å bli utvannet, noe man må regne med når man tar i bruk vanlige isbiter, og alltid holdes deilig avkjølende. Gi bort det isende kjølebegeret i gave til noen som setter pris på en iskald øl eller limonade i sommerheten, det vil garantert bli vel brukt!

Detaljinformasjon

Isete kjølebeger

  • volum: 0,325 l

Produktomtaler

Write a review
2020-01-25T17:04:24+00:00