Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Isknuser de luxe

kr 629
Incl. VAT
- +
Enten det er til deilige, søte eller elegante drikker: Kald drikke etter en lang dags hvile er som balsam for sjelen. Med den praktiske isknuseren de luxe, kan du kjøle isen til komfortabel temperatur for å oppnå en maksimalt forfriskende opplevelse innen svært kort tid. Og det kun med noen få enkle steg: Trinn 1. Fyll med isbiter og lukk lokket på toppen. Trinn 2. Med lokket lukket, knus isen ved å sveive. Trinn 3. Fjern den knuste isen med is-skjeen og legg i glasset. Fyll på med favorittdrikken.Den sterke men håndterbare isknuseren kan, takket være størrelsen på bare 16 x 13 x 26,5 cm, lagres komfortabelt i ethvert kjøkken og vil være klar til å servere favorittdrikken iskald til enhver tid. Takket være isknuseren de luxe kan iskald drikke nytes selv på varme dager. Den perfekte gaven for ekte livsnytere!
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Nå kan du nyte kalde drikker på varme sommerdager takket være den elegante isknuseren de luxe. Med denne nyttige og originale gaveidéen kan man med letthet knuse mer is på kortere tid og samtidig glede ganen med deilige forfriskninger!

Detaljinformasjon

Isknuser de luxe

  • Mål: 16 x 13 x 26,5 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-22T07:55:55+00:00