Trenger du hjelp?

Johnny Catch – flaskeåpner med samlekopp

kr 315
Incl. VAT
- +
Menn, fester, hjem og familier: Ingen ønsker å være uten denne! Johnny Catch er en stilig flaskeåpner som fanger opp korkene presist. Flaskeåpneren i rustfritt stål er av svært høy kvalitet, stilfull og kan betjenes med én hånd – et må-ha til kjøkkenet eller klubben!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Børstet, rustfritt stål, enkel og tøff design, samt en idé som absolutt overbeviser: Denne flaskeåpneren setter kollegaene i skyggen! Flaskekorkene, som ellers alltid er i veien og må kastes, ligger nå trygt nede i den stilige oppsamlingskoppen. Koppen rommer 60 stykker. Flaskeåpneren er montert på veggen og kan enkelt betjenes med én hånd, så det å åpne en flaske tar bare noen få sekunder og sparer deg dermed for tid. Du kan nå konsentrere deg i ro og fred om viktigere ting.

Gi Johnny Catch i gave – et elegant redskap med flott design som gjør livet enklere for øldrikkeren, i hjemmet og på fester. Alle som liker øl, brus, lemonade – kort sagt alle flasker med kork – vil bli sjarmert av denne stilige hjelperen. En gaveidé som garantert overbeviser. En soneklar anbefaling!

Detaljinformasjon

Johnny Catch – flaskeåpner med oppsamlingskopp

  • Made in Germany
  • Begge sider er av børstet, rustfritt stål
  • Svart oppsamlingskopp i plast
  • Veggmontering, skruer og plugger

Produktomtaler

Write a review
2020-07-15T15:06:27+00:00