Trenger du hjelp?

Jukse-overvåkningskamera

kr 155
Incl. VAT
- +
Utrolig virkelighetstro: Jukse-overvåkningskameraet ser ut som sine ekte «kolleger», men er egentlig bare kopi som ser tilsynelatende ekte ut. En god idé for å avskrekke potensielle innbruddstyver – og dermed en super innflytningsgave til hjem- eller lysthus-eiere!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Det sies at det skjer et innbrudd i en leilighet eller et hus hvert fjerde minutt. Selv om den ikke gir 100% beskyttelse mot tyver, så kan du fortsatt gjøre mye for å beskytte din egen eiendom. Et godt sted er å begynne med dette jukse-overvåkingskameraet. En liten rød, blinkende LED-lampe og en tilkoblingskabel til baksiden av kamerahuset forestiller et fungerende, tilkoblet og klart-til-bruk-overvåkningskamera.

Heng det på veggen, over inngangsdøren eller et annet synlig sted, hvor alle som ser kameraet, inkludert de potensielle innbruddstyvene, tror at det er ekte. Har dine venner nylig flyttet inn i sitt første hjem og du er på utkikk etter en passende gave til den kommende innflytningsfesten? Da kommer dette jukse-overvåkningskameraet til din, og kanskje mottakernes, unnsetning! En gave som garantert blir godt mottatt av nybakte huseier!

Detaljinformasjon

Jukse-overvåkningskamera

  • Med rødt LED-lys
  • Mål: 20 x 16 cm
  • Merk: To AA-batterier kreves (medfølger ikke)

Produktomtaler

Write a review
2020-09-23T18:02:45+00:00