Trenger du hjelp?

Julekule i gull med navn - "Enhjørning"

kr 205
Incl. VAT
- +
Alle vet jo at gull og enhjørninger hører julen til, og nå kan du få begge deler på denne flotte julekulen! En nydelig julekule i gull med motiv av en enhjøring, samt mulighet for personlig inngravering på kulen. Bedre blir det ikke, og med navnet til mottageren inngravert på den dekorative julekulen, er dette en flott gave til både familie og venner!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Ser du etter noe helt fantastisk til julefeiringen eller en unik oppmerksomhet til vertinnen på julefesten? Hva med å gi bort denne morsomme julekulen i gull som har motiv av en enhjørning, og som kan inngraveres med navnet til mottageren? En nydelig juledekorasjon som tar seg bra ut på juletreet, eller på skrivebordet, barnerommet eller på balkongen! En julekule som er så lekker at den kan henges opp hvor som helst, og som bringer litt ekstra glitter inn i hverdagen. Og henger man den sammen med noen stearinlys eller en lyskjede, sørger man for litt ekstra glitter i rommet!

En gave som passer til alle som elsker enhjørninger, men også alle de som liker spesiell julepynt som virkelig skiller seg ut. Det som gjør den ekstra spesiell er muligheten til gravere inn navnet til mottageren på banneret under den søte enhjørningen. En artig detalj som utgjør hele forskjellen og som blir en magisk overraskelse rundt juletider!

Detaljinformasjon

Julekule i gull med navn - "Enhjørning"

  • Farge: Gull
  • Juledekorasjon med motiv av en enhjørning. Kan graveres med ønsket tekst
  • Mål: 8 cm i diameter. Leveres med oppheng
  • Materiale: Glass
  • OBS! Ikke bruk spesialtegn ved gravering

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-07-13T04:23:56+00:00