Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Julekuler "Julehilsen"

Fra kr 135
Incl. VAT
- +
Med julekulene "Julehilsen" er man garantert å dekorere festen ordentlig! Settet med 10 matte, hvite mini-kuler ser ikke bare pent ut, men tar også med seg julestemningen inn i rommet, bokstav for bokstav, kule for kule: "God Jul!" i svarte bokstaver, "Joyeux Noël!" som fransk julehilsen i gull på hvitt og det kjente engelsspråklige "Merry Xmas" i sølv-bokstaver.Kulene er klare til å henges opp med små sløyfebånd. Om du ønsker det kan du henge dem på juletreet eller feste de med pinner eller teip på hylla eller på veggen. Selvfølgelig, av de åtte forskjellige bør du se etter den rette! Dersom du liker ordspill, la bokstavene være naturlige og kreative juleønsker.En vakker gave for alle som lliker stilfulle juledekorasjoner. Også perfekt for familier med barn som lærer å stave og forhold som startes med festlige kuler for å vise den vakre veien å gå!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

God jul! Julekulene "Julehilsen" bringer hilsenen inn i rommet, bokstav for bokstav – internasjonalt på forespørsel, engelsk og fransk.

Detaljinformasjon

Julekuler "Julehilsen"

  • Tilgjengelig i ulike skrift-/ og fargevarianter
  • Sett med 10 mini-kuler med anheng
  • Matt, hvitt glass med avtrykk
  • Mål: Ø 3 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-17T10:28:30+00:00