Trenger du hjelp?

Jumbo-sparegris med hammer

kr 145
Incl. VAT
- +
Gaven som sperrer opp alles øyne: Den søte jumbo-sparegrisen i terrakotta kommer med en hammer til å knuse den når tiden er inne … Det søte gårdsdyret står i en halmfylt binge og gleder seg til neste pengesamler-økt. Ideell å gi bort, fordi sparegrisen også er kjempesøt og dekorativ – iallfall frem til hammeren skal tas i bruk!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Her er det ikkeno' juks! For å få tilgang til skatten i sparegrisen må du knuse den klassiske, søte sparegrisen med en hammer. Ingen gummipropp i magen som lar deg ta ut penger nå og da, nei – denne grisen må fylles opp og knuses. Når sparegrisens siste time kommer, trenger ikke mottakeren av denne gaven å lete for å finne det riktige verktøyet for å komme til pengene, denne sparegrisen kommer med en hammer som er meget praktisk når grisen er full og du skal telle dine hardt oppsparte midler.

Men frem til den tiden kommer, utgjør sparegrisen et meget dekorativt objekt sammen med bingen sin, som er fylt med halm. Jumbo-sparegrisen er laget med omhu og er gledelig både å gi og få. Til barn, venner som sparer til neste ferie eller til en som har sluttet å røyke eller snuse og i stedet vil spare pengene til noe gøy – denne morsomme sparegrisen er en gave som kommer til nytte!

Detaljinformasjon

Jumbo-sparegris med hammer

  • Materiale: Terrakotta
  • Mål: ca. 21 x 16 cm
  • Med hammer, binge og halm
  • Ikke anbefalt for barn under tre år, inneholder små deler

Produktomtaler

Write a review
2020-09-23T14:49:03+00:00