Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Jungel-bokstøtte

Fra kr 205
Incl. VAT
- +
Nå kan du lage jungelfeber i bokhyllene til både venner og familie med denne fantastiske gaveideen! Disse morsomme bokstøttene kommer i tre forskjellige utgaver: Som et tropisk tre, en elefant eller en giraff. Så nå kan man bringe den afrikanske savannen til bøkene sine! Bokstøttene måler 16 x 16,5 x 8 cm, og blir fort en favoritt hos de som liker en pen og velorganisert bokhylle.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

I jungelen, dypt inni jungelen, sover løven i natt! Og med denne strofen fra den berømte jungel-sangen, kan man drømme seg bort til den afrikanske savannen med disse fantastiske bokstøttene! Velg mellom silhuetten av tre forskjellige jungelmotive: En elefant, en giraff eller et tropisk tre. Bruk de morsomme bokstøttene til å holde styr på favorittbøkene dine, og kombiner gjerne de forskjellige variantene for å lage et skikkelig jungeltema!

De morsomme skyggesilhuettene som måler 16 x 16,5 x 8 cm skaper en morsom effekt i bokhylla! En fin gaveidé for alle som lar seg fascinere av Afrika og som ønsker en fin og eksotisk dekorasjon i hjemmet. En gave som passer til alle anledninger, og som vil bli satt stor pris på av mottakeren!

Detaljinformasjon

Jungel-bokstøtte

  • Bokstøtte formet som et tropisk tre, en elefant eller en giraff
  • Størrelse: 16 x 16,5 x 8 cm
  • Vekt: 0,22 g
  • Materiale: Metall

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-18T20:03:38+00:00