Trenger du hjelp?

Kaffe-thermo-beger – "Soft-is"

kr 165
Incl. VAT
- +
Fantastisk og full av deilig aroma – og ikke minst rykende varm! Dette doble thermo-begeret tar opptil 350 ml, og sørger for å holde din favorittkaffe eller kakao ekstra varm når du er ute på farten. Lokk formet som en softis og lage av silikon, sørger for å holde begeret forseglet under hele transporten. Et overraskende og morsomt kaffebeger – en superbra gaveidé til alle kaffeelskere!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Når solen skinner og blomstrene blomstrer, er det ingenting som er så godt som en … kaffe? For kaffeelskere drikker nemlig kaffe uansett vær, men nå kan du kamuflere kaffen på sommerlig vis med denne softis-koppen! Denne geniale koppen i plast er en superoriginal måte å frakte med seg kaffen på, der den holdes god og varm til når du trenger den. Da dette er en thermo-kopp, kan den også brukes til å holde både brusen og iskremen kald!

En flott og original gaveidé, til alle som ønsker å bringe med seg kaffen (eller brusen, saften eller isen), uansett hvor man drar. En flott gave til både store og små, og til alle tenkelige anledninger!

Detaljinformasjon

Kaffe-thermo-beger – Softis

  • Thermo-beger med kapasitet på 350 ml
  • Thermo-effekt som holder den varme væsken varm lenger, og den kalde væsken kald lenger
  • Lokk i silikon som lukkes helt tett
  • Materiale: plast
  • Dimensjoner: 21,5 x 9,7 x 9,4 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-05-27T00:57:33+00:00